onsdag 8. april 2009

Da har det gått tre uker etter at alle tre SSP klassene på Sandvika VGS fikk en oppgave om å lage en reklame film/photostory som skal reklamere Sandvika skole og gi informasjon til de nye elevene som skal begynne på denne skolen høsten 09/10.



Hver klasse ble delt i 6 grupper der hver gruppe skulle lage sin reklame som skulle bli vist i klassen og vi elevene selv skulle stemme på den reklamen vi syntes skulle gå til finalen. Når 6 reklamer hadde blitt valgt ut fra alle klassene skulle rådgiverne være med å velge ut de to reklamene som skulle bli viste til nye elever.



Vi var 5 elver i gruppen, og i løpet av andre uken hadde vi delt de forskjellige oppgavene til alle i gruppen ut ifra manuset som vi skrev første uken. På grunn av at vi ikke fikk tak i videokamera ble resultatet litt annerledes enn ventet. Mye av informasjonen ble borte, og vi mista oversikten over hva vi egentlig skulle konstruere oss om. Men da vi fikk tak i kamera siste uken begynte vi å lage en liten videoklipp, og siden vi hadde tilgang til vanlig kamera fra første dagen og vi tok noen bilder så ble vår reklame en blanding av en klipp og photostory.


Jeg synes det var spennende å holde på med dette selv om vår gruppe ikke kom til finalen.Nede kan du se vår reklame.


Ingen kommentarer: